VIDEO productie

Van interne uitlegvideo
tot viral video vlammer.

One, two, action!

Is dit de eerste keer dat je wil werken met video of ben je al een doorgewinterde tv-coryfee? Wat jouw verhaal ook is wij verrassen je met scripts, concepten, sketches en storylines. Wij zijn een collectie van creatieve contentmakers. Denk bijvoorbeeld aan advertie video’s, bedrijfsvideo’s, aftermovies, sketches en nog veel meer.

Video producties.

Een ervaren team dat wel raad weet met jouw video vraag. Van strategie tot de uitvoering, we staan voor je klaar. We laten je graag kennismaken met de kracht van beeld. Want zegt nou zelf, een beeld zegt toch echt meer dan 1000 woorden? Hoe we dat beeld maken bepalen we samen. In strategie sessies richten we ons écht op de kijker van jouw video. Denk aan vragen als ‘Wat moet iemand weten nadat iemand de video heeft gezien?’, ‘Wie is überhaupt de kijker van de video?’ Met ervaren project begeleiding werken we samen aan jouw video-verhaal.  

voorwerk.

We nemen de lead in het voortraject. Ideeën werken we samen met jou uit en vliegen met strategie jouw project aan.

uitvoering.

De uitvoering van jouw videoproductie ligt volledig bij ons. Ervaren cameramannen en vrouwen maken er een video feestje van. 

aanpakken.

Ons team zijn eerste klas aanpakkers en steken de handenden uit de mouwen. We spreken taal waar je wat aan hebt en doen.

Veel gestelde vragen

Ervaring of niet, we staan voor je klaar. We starten een project altijd samen. Zo werken we in een productie door verschillende fases heen. Een aaltal punten staan vast in deze fases; je hebt te maken met één aanspreekpunt, geen vraag is te gek en revisies zijn altijd inbegrepen.

Absoluut! We vinden het zelfs het fijnst om mee te denken vanaf de tekentafel. Door onze ervaring weten we namelijk precies wat wel en niet werkt. Zo kunnen we echt doelgericht een video productie opzetten.

Zeker. Als je wilt kunnen we altijd kritisch meekijken bij een concept. Maar we zijn ook in te zetten als alleen videograaf en/of editer.

Aan de slag met video?

Bel vrijblijvend met Benjamin.