yopro.
CONTENT
MAKERS

Ieder verhaal verdient het om verteld te worden.

Samen gaan en staan we voor het maken van kwalitatieve en pakkende content, passend bij ieder idee. 

VIDEOPRODUCTIE.

Iedere gebeurtenis is er een om trots op te zijn en verdient het om verteld te worden. Het bedenken, finetunen en verfilmen van jouw ideeën is iets waar wij wel kaas van hebben gegeten. Zo heeft ons team een veel verschillende video’s mogen produceren. Allemaal met een doel; jouw boodschap zo mooi en doeltreffend mogelijk in beeld brengen. Het maak ons niet uit  of je nou ervaring hebt in de video wereld of niet weet waar de aanknop van een camera zit, wij staan voor je klaar. 

We worden niet bang van het uitdenken van een concepten vanaf scratch, om een volledige productie team opzetten of om ‘gewoon’ jouw verhaal te verduidelijken. We doen dit dagelijks met veel liefde en plezier. 

SHOWTIME

Bereidingswijze

Iedere verhaal, dus ook iedere video, is anders. En daarom behandelen we iedere video (reeks) als een apart project. Wat er in zo’n project gebeurt kan je bijna zien als een recept. Een aantal ingrediënten die op een vooraf bepaalde volgorde goed worden behandeld door professionals met veel passie en liefde. Hoe we dat doen?

VOORBEREIDING

Goede voorbereiding is het halve werk. En zo is dat ook bij videoproducties. We gaan in gesprek, bepalen wat wel en niet past, schrijven scripts en draaiboeken en maken zo nodig voorbeelden. Wij vinden het belangrijkst dat jouw video ook echt uitstraalt wat bij jou past. Dat kan in sommige gevallen betekenen dat we bedachte ideeën schrappen en voor wat totaal anders gaan. 

DE OPNAMES

Misschien wel het spannendste deel van de volledige productie, het opnemen. Alle voorbereidingen moeten hier samen komen en er wordt hard gewerkt met videograven, regisseurs, lichtmannen en noem maar op. Iedereen is aanwezig om jouw video zo mooi mogelijk in beeld te brengen. 

HET BEWERKEN

In deze fase komt alles samen: beeld, geluid, kleur, animatie. Een soort grote soeppan waar telkens een nieuw ingrediënt wordt toegevoegd. Er is altijd ruimte voor een revisie. Wat wij mooi vinden, kan jij misschien anders zien. Het eind resultaat is om te smullen en ontvang je met alle rechten en tips om van jouw video een online succes te maken!