Video inzetten
in crisistijden

Maak nieuwe business in
moeilijke tijden door video's.

In deze tijden gaan onze gedachten uit naar iedereen die getroffen is door het Corona virus. Wij denken ook aan de horeca, sport branche, de evenementen wereld, de retail en iedere andere ondernemer die direct of indirect schade heeft opgelopen door deze verschrikkelijke pandemie.

Het Corona virus bestrijden kunnen wij helaas niet, maar wat wij wel kunnen doen? Ondernemers helpen om hun diensten online beschikbaar te. maken in deze zware periode. Zo kunnen er online nieuwe businessen gecreëerd worden waar wellicht niet direct aan wordt gedacht. Het yopro team biedt hier enkele voorbeelden die kunnen zorgen voor het duwtje in de goede richting. Om zo toch on-en offline klanten te trekken. Daarnaast verlichten wij graag de zorgen en bieden wij in deze periode aan om de factuur in maximaal drie delen te betalen, zonder extra kosten. Direct contact? Klik dan hier.

Open, maar wel met maatregelen

Video afspelen

RETAIL, GARAGE, SUPERMARKTEN – Je zaak is nog open, alleen zijn er extra maatregelen voor de bezoekers. Maak dit duidelijk middels een video en kom zo ook met passende content online. Klanten zien dat jij jouw zaakjes op orde hebt, wat rust kan scheppen voor jouw klanten. Zo hebben wij deze video gemaakt voor Guus Car Service. ‘S ochtends opgenomen, ’s middags aangeleverd. 

GO LIVE.

Het is nu ook mogelijk om jouw cursus, presentatie, optreden, sport sessie etc. op te zetten in onze livestream studio. In hartje Rotterdam hebben wij tijdelijk een livestream studio staan. Ons ervaren stream team staan klaar voor de techniek en regie, zodat jij je enkel bezig hoeft te houden met een boodschap overbrengen. Meer weren?

LIVESTREAM HELLEVOETSLUIS

Sport?

Video afspelen

DOE HET ZELF – Zelf aan de slag met jouw sport video, maar dan toch net die professionele twist eraan geven? De RDAM GYM deed dit. Deze Rotterdamse gym maakt het voor leden mogelijk om online thuis work outs te bekijken. Gewoon zelf opgenomen door de trainers, maar altijd in hetzelfde jasje door het intro dat yopro voor hen gemaakt heeft.  

Direct contact? Klik hier.

Winkel online en geef advies

Video afspelen

VERSNELDE BLIK – Een timelaps video om aan te geven hoe eenvoudig jouw product of dienst werkt? Voor LodgeLife maken wij al ruime tijd timelaps video’s waarin het gezicht van de winkel echt uitgelicht wordt. Het gevolg? Online meer verkopen en meer betrokkenheid bij de winkel. 

Direct contact? Klik hier.

Video afspelen

WINKEL ADVIES – Daarnaast maakt LodgeLife het middels deze video mogelijk om echt advies te geven. In de bovenstaande video gaat het om het aantonen van de voorraad. Door deze video’s wordt de drempel tot aankoop een stuk kleiner, doordat er net op een andere manier naar een product gekeken kan worden. 

Direct contact? Klik hier.

Voorkom contact en presenteer

Video afspelen

RETAIL, ONLINE – Contact moet op dit moment zo veel mogelijk vermeden worden. Maar wat als jouw klant ècht uitleg nodig heeft bij jouw producten of diensten? Maak dan een presentatie video. Leg eenvoudig uit hoe jouw product/dienst werkt en voorkom op deze manier zo veel mogelijk contact. Zo zijn wij voor IHKBV aan de slag gegaan om uitleg video’s te maken voor hun producten. Gewoon op locatie, met gepaste afstand. Zelfs de microfoon krijgt een nieuw en schoon kapje. 

Direct contact? Klik hier.

Een andere video?

Dat kan. Wij maken namelijk dagelijks video’s voor verschillende takken van sport. Van diepgaande reclame tot luchtige Instagram post. Voor alle video vragen kunt u bij yopro terecht. Klik op de onderstaande knoppen voor meer van ons video en foto werk.

Onze hulp

Wij begrijpen dat het moeilijke tijden zijn. Om ondernemers tegemoet te komen bieden wij het daarom aan om de factuur in maximaal drie delen te betalen. Dit zonder extra kosten. 

Vragen

Wij zijn allereerst al sinds dag één voorstander geweest om met zo min mogelijk spullen te werken. Daarnaast wordt al ons  materiaal vaak gedesinfecteerd. Wat betreft de afstanden, voor een goede video is minimaal 2 meter afstand nodig. Dus dat zit wel goed

Nee. Wel een maximum van drie delen. 

Op dit moment proberen we alles met 1 videograaf te regelen. Mocht dit meer zijn, dan nemen wij gepaste afstand. 

Normaal gesproken binnen 14 dagen na het opnemen. Maar in deze crises tijden snappen wij dat dit sneller moet. Soms kan de video al dezelfde dag af zijn.